Dogs4All 2019

15. – 17. november 2019
Norsk Siberian Husky Klubb på Dogs4All - Stand D01-88
Norges Varemesse, Lillestrøm

Velkommen til Dogs4All, Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund. På Dogs4All finner du alt det siste innen hundeutstyr, du kan teste ut hunden din i mange aktiviteter, lytte til lærerike foredrag og ikke minst, ta med familien på fantastiske hundeshow. Møt over 300 ulike raser, gå på valpeshow, opplev NM i "sitt og bli", få masse tips om hundehold og benytt deg av alle de eksklusive messetilbudene.

Dersom du har med hund, husk gyldig vaksinasjonsattest, og evt vannskål, teppe/bur, godbiter og eventuelt startnummer til hunden.

Åpningstider (for messen)
Fredag 15. november: 08.00 - 18.00
Lørdag 16. november: 08.00 - 18.00
Søndag 17. november: 08.00 - 17.00
(demontering fra kl. 18.00)

(Rigging av stand på torsdag 08.00-21.00 og demontering etter kl. 18 på søndagen. Barn under 16 år har ikke adgang til messehallen under montering/demontering)

D01-88 er NSHKs stand på Dogs4All 2019
Som vanlig trenger vi hjelp fra medlemmer med å bemanne standen (og selvfølgelig, rigge opp/ned, låne ut utstyr, ha med hunder), raseparade og delta på utstilling/valpeshow.

Program for siberian husky
Lørdag 16. november
13.00 Deltagelse i raseparaden

Søndag 17. november
13.00 Deltagelse i raseparaden

UTSTILLING
I år arrangerer NKK Norsk og Nordisk vinnerutstilling på Dogs4All
15. november: Nordisk eksteriørutstilling. Dommer: Kari Granaas Hansen, Norge
16.-17. november: Internasjonal eksteriørutstilling med Crufts kvalifisering, NM i juniorhandling, agility og lydighetskonkurranser. Siberian huskyen stiller den 17. november, med dommer Anita Foley-Duggan, Irland
Valpeklasser 6-9 mnd dømmes av rasedommer så langt mulig.

Om siberian husky
Siberian husky er den minste polarhunden, og den raskeste. Siberian husky kommer opprinnelig fra Sibir, derav navnet, men den ble først anerkjent som egen rase i American Kennel Club (AKC) i 1930. En siberian er en rask løpshund med et sterkt jaktinstinkt. Den er lykkelig når den får løpe foran en slede eller en vogn, og den synes det er morsommere dess flere de er sammen. Den er et utpreget flokkdyr. En siberian skal ha god pels og tåle å ligge ute en vinterdag, selv om den også trives godt innomhus i sofaen. De er godlynte individer og er vennlige mot folk og artsfrender, men noen kan være litt reserverte. Har du først fått en siberian får du snart flere. Flertallet av dagens norske siberian husky-eiere har hundene til tur, mens en del fortsatt konkurrerer med renrasede siberian huskyspann. Det kreves en del tålmodighet for å skaffe seg et bra renraset spann, men det er slettes ikke umulig. Her til lands er interessen for sprint-, mellom- og langdistanseløp med siberian husky økende.

Informasjon blir oppdatert etterhvert som vi nærmer oss. I mellomtiden finner du generell informasjon på messens egen nettside.

Ta kontakt med Veronika Olijnyk eller Stine Oppegaard dersom du ønsker å bidra på noen som helst måte.

best replica watches