Dogs4All 2016

 

 

 

 

Norsk Siberian Husky Klubb har igjen stand på Dogs4All på Lillestrøm, stand nummer A1-28.

Messen er åpen lørdag 19. og søndag 20. november, fra kl. 07.30 - 18.00.

32m2 skal vi fylle med to hundegårder med hunder som representerer rasen på en god måte. Vegger blir dekorert med våre nye bannere, og vi vil ha både valpebrosjyre, eldre utgaver av Huskybladet tilgjengelig, og spesielt interesserte kan også kjøpe vårt rasekompendium (200 kr).

Bemanning av stand
Om du kan tenke deg å hjelpe til på standen, tar du kontakt med Stine eller Kristin.

Hunder på standen
Vi trenger hunder til hundegården, fortrinnsvis hunder som representerer rasen på en god måte i henhold til rasestandard, brukskrav og gemytt. Husk det er mange andre hunder, voksne og barn innom standen. Alle hunder som skal inn på messen må være over 4 mnd, og ha med vaksinasjonskort.

Raseparade
Vi deltar på raseparaden både lørdag og søndag. Vi deltar i gruppe 5, og er siste rase, etter Norsk Lundehund. Oppmøte fra kl. 13.00 i hall C ved overgangen til finaleringen, innerst i hallen. Der vil personell fra NKK bistå med oppstilling før innslipp i finaleringen. Vi kan delta med maks 5 hunder, som alle skal være rasetypiske og uten diskvalifiserende feil. Det er kun tillatt med utstyr som kan bæres av hund og/eller eier. Fint om alle som kan tenke seg å stille opp med sin hund gir beskjed til Stine.

Kontaktpersoner  
Stine Oppegaard
Mobil: 908 59 638
Mail: stine@nfi.no
Kristin Ranem Rønsdal
Mobil: 99583693
Mail: kristin.ranem.ronsdal@tryg.no

Hallkart / NSHKs stand

Foto: Gro Britt Skarseth/Stine Oppegaard

best replica watches