Dogs4All 2018

Velkommen til Norsk Siberian Husky Klubbs stand på Dogs4All på Lillestrøm


Foto: Marianne Lund

Dogs4All er Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund. På Dogs4All finner du alt det siste innen hundeutstyr, du kan teste ut hunden din i mange aktiviteter, lytte til lærerike foredrag og ikke minst, ta med familien på fantastiske hundeshow. Møt over 300 ulike raser, gå på valpeshow, opplev NM i "sitt og bli", få masse tips om hundehold og benytt deg av alle de eksklusive messetilbudene.

Velkommen til Dogs4All - med eller uten hund.
Husk gyldig vaksinasjonsattest, teppe/bur, godbiter, vannskål og eventuelt startnummer til hunden
.

Åpningstider
(torsdag 08.00 - 21.00 rigging av stand*)
Fredag 16. november: 07.30 - 18.00
Lørdag 17. november: 07.30 - 18.00
Søndag 18. november: 07.30 - 17.00
(demontering fra kl. 18.00)

*barn under 16 år har ikke adgang til messehallen under montering/demontering)

NSHKs stand på Dogs4All 2018: D01-20
Som vanlig trenger vi hjelp fra medlemmer med å bemanne standen (og selvfølgelig, rigge opp/ned, låne ut utstyr, ha med hunder), ordne med hundekjøring utenfor messeinngangen, raseparade og delta på utstilling/valpeshow. Ta kontakt med:

Stine Oppegaard, co-ordinator, NSHKs stand, mobil: 908 59 638

Program for siberian husky
Lørdag 17. november
12.00 - 14.00 Hundekjøring utenfor messeinngangen (ved hotellet). Kr 25 pr tur
13.00 Deltagelse i raseparaden

Søndag 18. november
12.00 - 14.00 Hundekjøring utenfor messeinngangen (ved hotellet). Kr 25 pr tur
13.00 Deltagelse i raseparaden

Foto: Stine Oppegaard

UTSTILLING
I år arrangerer NKK Norsk og Nordisk vinnerutstilling på Dogs4All

16. november: Nordisk eksteriørutstilling med nordisk mesterskap juniorhandling, valp 6-9 måneder. Dommer: Erwin Manders, Nederland
17.-18. november: Internasjonal eksteriørutstilling med NM i juniorhandlig, agility og lydighetskonkurranser, Crufts kvalifisering. Siberian huskyen stiller den 17. november, med Dommer: Kerstin Einarson, Sverige

Siberian husky er den minste polarhunden, og den raskeste. Siberian husky kommer opprinnelig fra Sibir, derav navnet, men den ble først anerkjent som egen rase i American Kennel Club (AKC) i 1930. En siberian er en rask løpshund med et sterkt jaktinstinkt. Den er lykkelig når den får løpe foran en slede eller en vogn, og den synes det er morsommere dess flere de er sammen. Den er et utpreget flokkdyr. En siberian skal ha god pels og tåle å ligge ute en vinterdag, selv om den også trives godt innomhus i sofaen. De er godlynte individer og er vennlige mot folk og artsfrender, men noen kan være litt reserverte. Har du først fått en siberian får du snart flere. Flertallet av dagens norske siberian husky-eiere har hundene til tur, mens en del fortsatt konkurrerer med renrasede siberian huskyspann. Det kreves en del tålmodighet for å skaffe seg et bra renraset spann, men det er slettes ikke umulig. Her til lands er interessen for sprint-, mellom- og langdistanseløp med siberian husky økende.

best replica watches