Siste Nytt

Litt info fra styret

Kjære alle medlemmer i Norsk Siberian Husky Klubb

I 2022 fyller klubben vår 50 år!

Dette vil bli markert litt ulikt på samlingene vi skal ha utover året. 

Selve jubileumsmiddagen holdes på vintersamlingen, lørdag 26. februar. 

Vintersamlingen skal som kjent være på Johnsgård turistsenter den siste helgen i uke 8, 24.-27. februar. Johnsgård ligger i Sømådalen, lengst nordvest i Femund Engerdal.

Spesialutstillingen blir helgen 20.-22. mai på Hornsjø høyfjellshotell i Øyer.

Høstsamlingen skal tradisjonen tro være på Sataslåtten camping i Ål i Hallingdal. Dette er den siste helgen i uke 40, 7.-9. oktober.

Felles for alle samlingene er at detaljert innbydelse postes på hjemmesiden, og på klubbens Facebook-side, når det nærmer seg den aktuelle samlingen. Alle som vil være med bestiller selv rom/hytte/teltplass på de ulike stedene.

Dessverre står vi midt i en pandemi, så alt må være med forbehold om at smitteverntiltakene ikke er så strenge at samlingene ikke kan avholdes. Vi vil selvsagt følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Huskybladets redaksjon er allerede i gang med det som skal bli jubileumsnummeret av bladet. Frist for innsending av stoff er satt til før vintersamlingen i uke 8. Artikler og bilder (ikke for mange bilder og husk god oppløsning!) kan sendes til huskybladet@gmail.com.

Da gjenstår det å ønske alle en riktig god jul, og så sees vi forhåpentlig på samling i det nye året!

 

Hilsen fra styret i NSHK

 

 

 

 

 

Gå tilbake

best replica watches