Siste Nytt

Spesialutstillingen 2022 holdes på Skotten seter, Ringebufjellet

Kjære medlemmer i NSHK

Som nylig postet på hjemmesiden og facebook var vi i styret på kort varsel tvunget til å finne et nytt sted til årets spesialutstilling, ettersom Hornsjø høyfjellshotell skal være flyktningemottak i forbindelse med den pågående krigen i Ukraina. 

Valget har falt på Skotten seter på Ringebufjellet. Vertskapet her driver selv med hundekjøring, og de har forsikret oss om at vi er hjertelig velkomne til dem.

Spesialutstillingen vil foregå som tidligere bestemt 20-22 mai. 

Vi vil feire klubbens 50-års jubileum lørdag kveld med felles middag, og klubbens årsmøte holdes om søndagen samme sted.

Invitasjonen til utstillingen med flere opplysninger vil foreligge så snart den er klar, men det er viktig å merke seg at en selv må bestille overnatting direkte hos Skotten seter, enten det gjelder rom eller camping. 

Informasjon om stedet finnes her:

https://www.skottenseter.no

https://www.facebook.com/skottenseter/?ref=page_internal

Vi håper å se mange av dere på Ringebufjellet i mai.

God påske!

Hilsen for styret i NSHK

Gro Britt Skarseth, sekretær

PS: Dette er sendt på e-post til alle medlemmer i NSHK, men det har kommet MANGE feilmeldinger på e-postadressene. Jeg oppfordrer alle til å sjekke sine kontaktopplysninger på "Min side" hos NKK, slik at dere får både e-poster og Huskybladet når det er aktuelt.

Gå tilbake

best replica watches