Siste Nytt

Tid for betaling

Medlemsskapi Norsk Siberian Husky Klubb (NSHK) inkluderer også obligatorisk medlemsskap i Norsk Kennel Klub (NKK). Vanlig medlemskap hos NSHK koster kr 350 pr kalenderår + kr 190 til NKK, totalt kr 540. Husstandsmedlem, med samme adresse, koster kr 50 pr år, og har de samme rettigheter og rabatter som ett hovedmedlem. Man er ikke å betrakte som medlem av NSHK før årets medlemskontingent er innbetalt.

Årets faktura ligger nå tilgjengelig på Min Side hos NKK, og kan på få minutter betales med kort via deres nettside, eller.....

Informasjon om medlemsfaktura fra Norsk Kennel Klub

NKK har nå fått nytt økonomisystem og dette gir ny og bedre funksjonalitet.

Alle medlemmer som har oppgitt epostadresse eller mobilnummer til sin klubb vil bli varslet per epost eller SMS om e-faktura på medlemskontingenten nå i begynnelsen av januar.

Om du har fått dette varselet kan du trygt bekrefte om du ønsker å motta e-faktura.

I epostene og SMS-ene vil du som medlem bli opplyst om at NKK ønsker å fakturere deg elektronisk. Om du velger å bekrefte vil du få en e-faktura. Dersom du ikke aksepterer denne vil du motta fakturaen som epost om vi har epostadressen din, Har vi ikke din epostadresse vil du få fakturaen som vanlig post.

De av dere som ikke har oppgitt epostadresse eller mobilnummer til deres medlemsklubber vil også få papirfaktura som post, akkurat som tidligere.

NKK håper at muligheten for å opprette e-faktura vil gjøre betaling av medlemskap enda enklere og ser frem til å ønske deg velkommen som medlem!

----------------------

Om noen ønsker å bli medlem i Norsk Siberian Husky klubb, kan de sende en mail til: siberian.husky@klubb.nkk.no, så får du 100 kr avslag det første året (gjelder kun NYE hovedmedlemmer)

Gå tilbake