Siste Nytt

Viktig info om jubileumsmiddagen og spesialen

Jubileumsmiddagen på Skotten seter lørdag 21. mai har påmeldings- og betalingsfrist 13. mai. 

Middagen vil bestå av en rikholdig grillmeny som vertskapet skal tilberede for oss ute i partyteltet. 

Egenandelen på middagen er kr 100 for medlemmer i NSHK (medlemmer bes oppgi medlemsnummer på betalingen) og kr 250 for ikke-medlemmer. Alle barn under 12 år får middagen gratis. 

Skotten seter ønsker betaling via Vipps nummer 621062, siden de ikke har betalingsterminal. Da ser de også navnet på den som har betalt og meldt seg på. 

For dere som ikke har Vipps, går det an å betale kontant (samme betalingsfrist), eller til kontonummer 91750127695. Da MÅ dere opplyse om fullt navn, telefonnummer, eventuelt medlemsnummer og at det gjelder jubileumsmiddagen.

Konferansier under jubileumsmiddagen, Sigmund Alhaug, ønsker at dere som har noe på hjertet, enten det er gamle eller nye historier, rim eller regler, sang eller spell, melder seg på til post@siberian-husky.net (eventuelt direkte til Sigmund) senest fredag 20. mai. 

Taletid: maks 3 minutter. 

 

Når det gjelder oppstalling av hunder under samlingen, er der god plass på jordet like ved seteren. Det kan være veldig lurt å ta med et par gjerdestolper og en slegge for feste av oppstallingswiren til hundene. Der er også gjerdestolper rundt jordet.

 

Vertskapet på Skotten kommer også til å lage bonger for drikke til middagen lørdag kveld som hver og en kan kjøpe. Dette vil gjøre det enklere for de som skal servere drikke. Bonger fås kjøpt ved ankomst eller utover dagen lørdag.

Ellers legger de opp til å steke vafler lørdag for salg ute eller fra resepsjonen.

Husk at all betaling må skje via Vipps. De som ikke skulle ha det må ta med seg kontanter. De har ikke betalingsterminal på Skotten seter.

 

Vi gleder oss!

Hilsen Styret

 

 

 

 

Gå tilbake

best replica watches