Aktiviteter

Dørstokkmila (januar)
Løpet har siden starten i 2012 foregått på Hamar hundekjørerarena i regi av Norsk Siberian Husky Klubbs lokallag Oslo og Akershus. (I 2016 ble løpet flyttet til Birkebeinerstadion på Lillehammer, og fordi det var en test før WSA EM i 2017, var løpet i regi av klubben) Her kjøres sprintdistanser opp til 8-spann, samt mellomdistanse for 6 og 8 spann. Formålet er å ha et "lavterskel" arrangement for alle som vil prøve seg på løp. Løpet arrangeres i regi av lokallag Oslo- og Akershus, og forutsetter at nok personer påtar seg å arrangere løpet.

Vintersamling, Johnsgård turistsenter (februar)
Den årlige begivenheten der klubben arrangerer løp for siberian husky-kjørere. Man konkurrerer over to dager, med både sprintløp (7-22 km) og mellomdistanseløp (40-50 km). I tillegg har man uhøytidlige konkurranser som Rekruttløp (alle hunderaser også for ”ikke medlemmer”) barneløp, 100-meter sprint, ake-konkurranse etc. Vintersamlingen har både et viktig sosialt og sportslig aspekt.

Camp Villmark, Lillestrøm (april)
NSHK har hatt egen stand på denne messen i flere år. På standen har vi hunder, hundeutstyr og folk med trekkhunderfaring, som deler sine erfaringer med alle som måtte komme forbi.

NSHKs spesialutstilling, Åstjern (mai)
I mai arrangerer vi spesialutstilling for siberian husky, der klubbens medlemmer oppfordres til å delta med sine flotte hunder. Generalforsamlingen avholdes som regel sammen med spesialutstillingen. Klubbens øverste styrende organ.

Høstsamling på barmark, Sataslåtten i Ål (oktober)
Høstsamling på barmark: Her møtes man til et sosialt og uhøytidelig treff i begynnelsen av treningssesongen. Vognløp, snørekjøring med sykkel, hundetrening, bikkjeprat , foredrag og sosialt samvær står på programmet.

Dogs4all, Lillestrøm (november)
NSHK har hatt egen stand på denne messen i flere år. På standen har vi hunder, hundeutstyr og folk med trekkhunderfaring, som deler sine erfaringer med alle som måtte komme forbi. Vi har i tillegg stått for hundekjøring for publikum utenfor inngangen.


best replica watches