WSA World Trophy Races Sprint (World Cup) 

Norsk Siberian Husky Klubb (NSHK) har meldt inn de renrasede sprintklassene på Hamar Hundekjørerfestival 7.-8. januar 2023 som et WSA World Trophy løp som gir poeng i WSA World Trophy rangeringen.

For å kunne delta i WSA World Trophy rangeringen må man ha et gyldig WDL-nummer (WSA Racing License). Ta kontakt med sportsfaglig leder i NSHK Line Løw for søknad om WDL-nummer. Dette må man gjøre i god tid før man starter på løpet. Frist for å be om WDL er 28 desember. For at en klasse skal bli godkjent som en World Trophy klasse så må det være minst 5 startende, men ikke alle i klassen trenger å ha et WDL nummer eller være med på rangeringen. 

På Hamar Hundekjørerfestival vil disse klassene gi World Trophy poeng: 

Skijoring/Snørekjøring, Sled 2-dog RNB, Sled 4-dog RNB, Sled 6-dog RNB, Sled 8-dog RNB og Sled unlimited class RNB (merk at 6-spann, 8-spann og åpenklasse gjelder kun Siberian Husky, mens snørekjøring, 2-spann og 4-spann også gir poeng for de øvrige 5 polarhundrasene). Dessverre er det ikke poeng for juniorer enda.

Ved spørsmål og for WDL ta kontakt med Line Løw på epost: line.low@medisin.uio.no

Norwegian NO English EN