Webinar “Fra crazy til rolig” med Marlene Hällström 7. august kl 18.30 (merk tiden!)

Drømmer du om å ha rolige hunder ved oppstart? Det er du ikke alene om!
Mange hundekjørere sliter med å ha stressede hunder når en skal ut og trene. Stresset gjør hundene utagerende og kan utløse mange uønskete ting som tygging av liner og seler, hunder som surrer seg inn i linene, bråker og skriker eller som biter andre hunder eller mennesker i rent stress.

Marlene Hällström ved MeMush Academy vet akkurat hvor vanskelig det kan være å ha stressede hunder i startsituasjonene. Men ved å forstå mekanismene bak stresset, og møte hundene med smarte verktøy, har hun lykkes med å forandre sine hunders oppførsel. Nå står de rolig og logrer med halene før start.

I webinaret “Fra crazy til rolig” lærer hun oss fem ting som vi kan gjøre for å hjelpe hundene til å finne roen i startsituasjonene. Hun tar utgangspunkt i hundenes fysiologiske egenskaper og deres flokkinstinkt, hundenes drivkraft til å jobbe og også hundeførerens betydning for hundenes stressnivå.

Marlene er etolog med særlig fokus på brukshunder og hunder i flokk. Hun har selv 20 års erfaring med siberian huskies og konkurrerer aktivt i mellomdistanse. Marlene er også leder i Svenska Draghundsportförbundet.

Webinaret holdes på svensk.
Påmelding til webinaret finner du her.