NY BETALINGSLØSNING I NSHK

NSHK har de 2 siste årene ført sitt regnskap i Smartorg. Dette er en programvare levert av et firma i Arendal med samme navn. Programvaren har moduler for regnskap, medlemsdatabase, møtevirksomhet, aktiviteter etc. Smartorg ble i utgangspunktet opprettet som en forenklet løsning for drift av velforeninger, men har utviklet seg til lett å kunne brukes av andre typer foreninger. Sjekk ut www.smartorg.no

Smartorg tilbyr også sine kunder en forenklet nettbutikk. NSHK vil i 2024 ta i bruk denne løsningen for alle innbetalinger til klubben for:

  1. Deltakelse på løp
  2. Trekkhundprøver
  3. Produkter som NSHK tilbyr som f.eks klubbeffekter og kennelannonser.

Med denne betalingsløsningen kan man fremdeles betale med VIPPS, eller med kort, men istedenfor å logge seg inn på VIPPS, må man logge seg inn på Smartorg. Dette betyr et par klikk ekstra for dere brukere, men det betyr 1000-vis av færre trykk for kasserer ettersom betalingene umiddelbart blir registrert rett i regnskapet vårt. 

I tillegg til mindre arbeid for kasserer, får Sportskomiteen og Trekkhundprøveansvarlig mye bedre oversikt over hvem som har betalt for deltakelse. Dermed får vi bedre kontroll på inntektene våre, noe som er svært arbeidskrevende å få med innbetaling til VIPPS nummer. 

Dette betyr at det vanlige VIPPS nummeret som dere er vant til å bruke blir deaktivert og kun åpnet for kafé- og loddsalg på samlingene.

Til slutt: Smartorg fungerer like bra på telefon og nettbrett som på PC.

Se oppskrift for hvordan ta i bruk betalingsløsningen her.