Angående kennelannonsene på hjemmesiden og i Huskybladet

Melding fra kasserer angående betalingsfrist for kennelannonser 2024 på hjemmesiden og i Huskybladet:

Den 2.mai ble det sendt ut krav om betaling for kennelannonsene for 2024 til dem som allerede har annonse på hjemmesiden og i Huskybladet. Dersom det er noen andre som ønsker å rykke inn en annonse for kennelen sin, kan dere ta kontakt med kasserer (ivarh567@gmail.com) for å få tilsendt en betalingslenke.

Betalingsfristen for eksisterende annonser er 17. mai. Deretter vil ubetalte annonser bli fjernet. Nye annonser kan legges til når som helst, men man må betale full pris uansett, altså kr 150. Det vil komme et betalingsgebyr i tillegg på kr. 7, som går til Vipps eller Stripe, for å tilby betalingstjenesten via Smartorg. Betaling via Smartorg gjør at innbetalingene registreres umiddelbart i regnskapet til klubben og gir full oversikt over hvem som har betalt.