Webinar om Spondylose og LTV på hund med veterinær Kristin Steinmoen Halle

Hei! 
Da er det duket for webinar for klubbens medlemmer igjen; denne gangen mandag 17. juni kl 20.00!

Temaet er ryggproblemer: Spondylose og LTV (Lumbosacral transitional vertebra), og hvordan behandle hunder med disse diagnosene. Dette hører man om av og til på SH og dessverre. LTV er det mange som ikke kjenner til, også veterinærer, men det blir mer og mer vanlig på mange hunderaser. 

Dagens foredragsholder er Kristin Steinmoen Halle. Hun skriver:

«Jeg er veterinær med etterutdanning i veterinærkiropraktikk, osteopati, sportsmedisin, funksjonell nevrologi og noe mer. Jeg har skrevet en artikkel som ble publisert i Veterinary Sciences om forebygging av spondylose hos Boxer ved hjelp av veterinærkiropraktikk.
I forhold til LTV har jeg erfaring fra å behandle hunder med symptomer pga dette.»

Husk at du må melde deg på for å delta. For dere som ikke har mulighet til å se webinaret på direkten, vil det bli gjort opptak som vil være tilgjengelig i 14 dager. OBS: En må ha meldt seg på webinaret for å få lenke til opptaket. 

Siste frist for påmelding er dagen før, altså 16 juni.

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER

Velkommen!